Bunkerstation Kampen

Het Bunkerstation in Kampen is al meer dan een halve eeuw actief in de binnenvaartbranche. In 1968 werd de sleepboot Braunkohle II omgebouwd tot bunkerstation. Sinds Juni 2018 onder de naam Bunkerstation Kampen.

Bunkerstation Kampen levert diverse brandstoffen en heeft een breed assortiment aan producten voor zowel de beroeps als voor de pleziervaart. Met de bunkerboot Anthonie IV kunnen wij u in de havens van Kampen, Ketelmeer en op de IJssel bunkeren, zodat u zo min mogelijk tijdsverlies heeft tijdens uw reis. Achter het bunkerstation ligt een steiger, waar plaats is voor de pleziervaart om diesel of benzine te tanken. U bent van harte welkom bij Bunkerstation Kampen.

 

Bunkeren

Bunkerstation Kampen is gelegen beneden de loswalkade en al jaren een begrip in de binnenvaart. Wij leveren vanaf het steiger of met de bunkerboot Anthonie IV uw gasolie, smeerolie en overige scheepsmaterialen. Voor de plezier vaart ligt er een steiger achter het bunkerstation. Daar kunnen wij u van diesel of benzine voorzien.

 

Rigiflex boten

Bunkerstation Kampen is importeur van de welbekende Rigiflex (bij)boten.  Heeft u interesse in één van onze ( bij)boten voor de binnenvaart of vis/watersport, klik hier.

 

afgewerkte olie

Op vertoon van uw bilgeboekje en ecocard kunt u bij de bunkerboot Anthonie IV uw afgewerkte olie in jerrycans en oliehoudend afval gescheiden afgeven. Op het steiger hebben we de mogelijkheid de afgewerkte olie uit uw vuile olietank te zuigen en kunt u ook het oliehoudende afval gescheiden kwijt.

 

Bunkerpartners

Bunkerstation Kampen is aangesloten bij de Bunkerpartners.

Gasolie specificatie VOS

Bunkerstation Kampen is lid van de Nederlandse Organisatie Voor de Energiebranche (NOVE). Een onderdeel hiervan is de Stichting VOS die voor de kwaliteitsbewaking van de gasolie zorgdraagt. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar www.stichtingvos.nl. Hier vindt u de VOS specificaties van de gasolie.